ponedjeljak, 1. lipnja 2020

Sano donacija za KBC Zagreb

Uprava SANO u Popovači, nakon nedavnog potresa brzo je reagirala i uputila pomoć od 50.000 kuna za nabavku opreme za potrebe Zavoda za neonatologiju Klinike za ženske bolesti i porode KBC Zagreb

 

Nedavni potres u Zagrebu, usred izvanrednog stanja zbog koronavirusa, potresao je mnoge, a uzrokovao je i ozbiljna oštećenja. Osim velike štete na zgradama, vozilima i infrastrukturi, svakako je pomoć bila najpotrebnija onima koji su najugroženiji. Rodilje iz bolnice u Petrovoj, umjesto da se raduju svojim prinovama, završile su na ulici, na hladnoći ispred zgrade, jer objekt nije bio siguran. Oko ove bolnice ima i mnogo starih i rizičnih zgrada.

 

Bolnica u Petrovoj znatno je bila oštećena, a najviše je bilo oštećenja na inkubatorima i opremi na nedonoščad. Uprava SANO u Popovači brzo je reagirala i uputila donaciju od 50.000 kuna kao pomoć za nabavku opreme za potrebe Zavoda za neonatologiju Klinike za  ženske bolesti i porode KBC Zagreb. Ugovor o donaciji potpisali su ravnatelj prof. dr.sc. Ante Čorušić, u ime KBC Zagreb i dr. Branimir Kampl, direktor za Jugoistočnu Europu tvrtke SANO Suvremena hranidba životinja.

 

Foto: Jutarnji list

Vaš izravni kontakt

Sano - Suvremena hranidba životinja d.o.o.
044/568-000
044/670-816
Industrijska cesta 1, Potok
44317 Popovača
Hrvatska